Radim Sieber a já | Jak ulovit a připravit na ohni kočkana tříprstého
O víkendu jsme se opět domluvili s Radimem na malý vandr. Chtěli jsme prozkoumat jednu zajímavou studánku a samozřejmě něco dobrého uvařit. [33.]
Přímý odkaz na video: Radim Sieber a já | Jak ulovit a připravit na ohni kočkana tříprstého
Kočkan tříprstý
Vrátili jsme se ke skalám, protože studánka byla vyschlá. U převisu Radim uviděl vzácného „kočkana tříprstého“. Probudily se v něm primitivní smysly a bájné zvíře ulovil. Udělali jsme oheň a „kočkana“ připravili na zeleném pepři. Radim opět použil slezskou pánev.
Optimální tloušťka správného steaku
Bavorské knedlíky na ohni
Po nějakém čase jsem začal připravovat oběd. Bavorské knedlíky se sýrem, špekem a trochu máty. Bavorské knedlíky jsem už dlouho nedělal. Doma byly staré rohlíky, tak mě to napadlo.
Máme to zvláštní koníček, co? Zase jsme měli plná břicha dobrot. A hlavně v hlavě spoustu zážitků.
Zdraví Paddling Tramp, ahoj!
Jak probíhal náš vandr (kapitoly):
Kliknutím na kapitolu níže se dostanete na konkrétní minutu ve videu.
Vybavení: Téměř všechny záběry jsou natočené a i sestřihané v mobilu iPhone 11 a občas doplněné o záběry z dronu DJI mini 2
Další informace k GASTROvandru: