Radim Sieber a já | GASTROvandr | Jak jsme si ládovali břicha v Beskydech
V sobotu ráno jsme s Radimem vyrazili do Beskyd. Nejprve jsme se však stavili u řezníka. Za necelou hodinu jsme už byli v lese. [32.]
Přímý odkaz na video: Radim Sieber a já | GASTROvandr v Beskydech | Dušeňáky, steaky a plná břicha
Plná břicha – dobrý relax 🙂
Tábořiště bylo opravdu překrásné. Udělali jsme dřevo, přístřešek u ohně proti dešti a pak Radim začal připravovat vepřovou krkovičku na zeleném pepři. Jako vždy se mu steaky povedly. Během chvíle jsme zapomněli na všechny starosti a naplnili si břicha.
Dušeňáky z kynutého těsta na ohni
K večeru jsme měli zase nacpaná břicha a opět jsme se shodli, že je to vynikající způsob jak zrelaxovat. Prostě vyjet do přírody, vařit nějaké lahůdky a dobře se najíst. Možná primitivní, ale funguje to.
Posezení u ohně
Ohniště jsme jako vždy důkladně prolili vodou a celé tábořiště jsme uklidili tak, že by nikdo nepoznal, že jsme tam byli dva dny.
Zdraví Paddling Tramp, ahoj!
Vybavení: Téměř všechny záběry jsou natočené a i sestřihané v mobilu iPhone 11 a občas doplněné o záběry z dronu DJI mini 2
Další informace k GASTROvandru: